Pentru un romantism moderne va invit sa va umpleti cosuletul electronic la sex shop unde o lista cu dorinte speciale va sta la dispozitie atat tie cat si partenerului tau. Puteti comenta impreuna chiar articolele pe care le gasiti mai interesante sau daca produsele va sunt pe plac.

O colectie inspirata din perioada victoriana este prezentata la categoria lenjerie intima si erotica, unde dantela si matasa da o tenta fina si feminina acestor lenjerii moderne. Culorile sunt foarte calde pentru a creea un look stralucitor in perioada aceasta de iarna si sunt in ton cu tendintele primaverii. Exista doua lucruri dragute care le fac fericite pe femei : lenjerie intima si apoi incaltarile.

Am constatat asta de-a lungul anilor si mai ales la discutiile cu prietenele mele, avand o fascinatie nemasurata pentru lenjerie si papusi cu talon. Chiar ma gandeam inainte sa ma marit sa imi dedic o saptamana special pentru a-mi cauta tot ce am nevoie in materie de lenjerie pentru calatorie de nunta.

Deoarece aceasta perioada este favorabila pasiunilor si senzualitatii si desigur dorintelor, va puteti pregati cu diverse articole de lenjerie si corsete pentru a face placere. La sexshop romantic puteti sa cumparati piese de lenjerie erotica si ansambluri care sunt foarte colorate, aveti ocazia sa descoperiti culori ca fuchsia, atat pentru portjartiere cat si pentru babydoll care se pare sunt perfecte pentru a ridica libidoul.

Ca sa nu intru in detalii va invit pe toti sa descoperiti singuri aceasta lume colorata si romantica de la magazinul sex shop romantic

care ne arata cateva colectii inspirate din anii vechi… accent particular pus pe portjartiere si ciorapi. Calatorie placuta tuturor.